7 tips och tricks för att vinna på stryktipset

Stryktipset är det kanske mest folkkära bettingspelet i svensk historia. Det stora genombrottet skedde i TV-programmet Tipsextra, där man varje lördag under många år fick se engelsk fotboll.

Det finns många exempel på att Stryktipset för samman människor i ett socialt sammanhang. Under lång tid så har arbetskamrater, lagkompisar och andra sammanslagningar gått ihop i ”bolag” och tippat tillsammans. Bolagsspel är populärt både på Stryktipset och V75 då man kan spela för större summor totalt, och på så sätt gardera upp fler matcher för att öka vinstchansen.

Mer om hur man spelar Stryktipset följer nedan.

unibet

Besök Unibet

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller

Olika system

Hur ser det då ut när det kommer till sätt som du kan använda dig av för att öka dina vinstchanser på? Faktum är att du kan använda dig av något kallat halv- samt helgarderingar för att öka chanserna till vinst. En halvgardering innebär att du får kryssa i två istället för en ruta i den eller de rader du spelar på. Halvgarderingar garanterar dig alltså inte på några sätt eller vis att uppnå vinst. Dock ökar det stort chanserna för att du ska lyckas med det.

Väljer du att istället använda dig av helgarderingar så är du dock garanterad vinst för raden ifråga. Helgarderingar innebär nämligen att du får fylla i samtliga rutor på den eller de rader du väljer att använda det till. På så sätt går det inte att misslyckas med raden eller raderna ifråga. Notera dock att både halvgarderingar såväl som helgarderingar innebär att du behöver betala mer per kupong du använder det till.

Detta tar oss även till något kallat systemspel. Systemspel handlar i många fall närmare bestämt om att du omfördelar din insats och på så vis också vinstchansen när du lägger ett spel. Systemspel brukar bland annat inkludera ett antal olika halv- och helgarderingar. Exakt hur detta ser ut är dock något som skiljer sig beroende på vilket systemspel det är du använder dig av.

Det finns nämligen ett stort antal olika systemspel där ute som du kan välja mellan. Självklart kan du även använda dig av flera olika systemspel på en och samma gång genom att spela på flera olika kuponger under samma spelomgång. För mer information kring systemspel råder vi dig till att ta en titt hos någon av de många sidorna på nätet som ger dig en mer invecklad förklaring till vad det innebär.

Ytterligare tips och tricks

Det finns vissa som tror att alla matcher bara är ren slump. De som inte är insatta kommer alltid att säga att det inte går att förutse vem som vinner, vilket förstås är sant, till viss del. Man kanske inte kan garantera att en match ska sluta på ett visst sätt, men man kan tippa utifrån sannolikhet, Det gäller alltså att tippa med så hög sannolikhet som möjligt. Här är några exempel på faktorer som kan påverka resultatet:

  1. Hemmaplan eller Bortaplan. Många lag är starka på sin hemmaplan.
  2. Underlag. En del lag har konstgräs på sin hemmaplan.
  3. Form. Ett bottenlag i form kan vinna mot ett topplag med dålig form. 
  4. Matchens betydelse. Är det i slutet av säsongen så kan ligavinst eller nedflyttning motivera extra.
  5. Väder. Spelar man på en regnig gräsplan så blir det svårare att rulla ut sina motståndare. Mer chansspel.
  6. Skador i laget. Kanske är de viktigaste spelarna skadade?
  7. En nykomling i ligan. En del lag kan skrälla i den första matchen för säsongen, även mot etablerade topplag.

Sammanfattning

Tar man med dessa faktorer i sin sannolikhetsbedömning så ökar chansen att man kan lyckas tippa rätt. Det brukar heta att den som vet mest, vinner mest och att 13 rätt är respekt. Så har man gjort sin research så kommer man definitivt ha chans att vinna.

unibet

Besök Unibet

18+ | Spela ansvarsfullt | www.stodlinjen.se | Regler & Villkor gäller