Esport betting

Att betta på esport är mer populärt än någonsin och dessutom mer spännande än någonsin. Idag finns det massvis med professionella spelare online inom ett flertal intressanta spelkategorier. Att betta på esport fungerar precis likadant som när du till exempel spelar på odds på fotboll. Du satsar helt enkelt på det lag eller spelare som du tror kommer att ta hem matchen eller turneringen. Det kan dessutom finnas en massa roliga extraspel beroende på vilken typ av spel det är du bettar på.

Spelbolag med Esport

E-sporten har börjat växa och blivit allt mer populär. Detta ser man även hos spelbolagen som i större utsträckning erbjuder betting med odds på Esport spel. Här nedan har vi gjort en lista av några av de bästa!

Här är en lista på populära spel inom esport betting:

 • Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO)
 • Dota 2
 • Starcraft 2 (SC2)
 • League of Legends (LOL)
 • Call of Duty (CoD)
 • Heartstone (HS)
 • Smite
 • Heroes of the Storm (HoTS)
 • World of Tanks (WoT)
 • Overwatch (OW)
 • Player Unknowns Battle Grounds (PUBG)
 • Rocket League
 • Vainglory
 • H1Z1
spela på esport

Vart hittar du odds på esport?

De flesta bettingsidor som erbjuder odds på fysisk sport erbjuder även odds för esport idag. Du brukar enklast kunna finna dessa i listan över de sporter som erbjuds. Oftast ligger de i en kategori som heter esport och i vissa fall kan du finna dem i en kategori som heter övrigt. Idag är det dock vanligast att de har en egen kategori då esport ständigt växer i popularitet och fler spelare upptäcker tjusningen med att betta på dessa nervkittlande matcher. På grund av att esport ständigt växer och att allt fler får upp ögonen för det så är det också allt fler spelbolag som väljer att erbjuda spel på esport.

Esport bonusar

Självklart finna det bonusar att hämta hem även inom esport. De flesta odds bonusar som du kan få i välkomstpresent eller under olika kampanjer hos bettingsidor fungerar att använda på de flesta spelsorter, även esport. Ett tips är att kika runt bland olika spelsidor för att se vilka som erbjuder de bästa sportbonusarna med lägst omsättningskrav. Hos Esportsbetting.se kan du hålla koll på det senaste inom esport och se några av de spelbolag som erbjuder bäst bonusar.

Esport via mobil

Idag erbjuder de flesta spelsiter sportsbetting även via mobila enheter. Det betyder att du inte behöver sitta framför din dator för att spela på esport. Du kan enkelt få access till ditt spelkonto via din mobiltelefon eller surfplatta för att sedan logga in och lägga ett bett inför kvällens CS:GO-match.

Betta skins

Det finns en hel del roliga spel att ta del av då du spelar på esport. Att betta med skins är en av dessa. Det går ut på att du utöver de odds som finns på vem som kommer att vinna matchen dessutom kan betta på matchens skins och in-game items. För de som inte vet vad skins är för något så är det väldigt populärt att handla och tradea skins i bland annat Counter-Strike: Global Offensive, H1Z1 och PUBG. Skinsen appliceras på de olika vapnen som finns i spelen och på så sätt ger det en extra krydda till spelandet. Det är ju roligare att kunna bestämma precis hur man vill att en viss pistol ska se ut istället för att behöva dras med originalutförandet hela tiden.

Idag finns det ett antal hemsidor som riktar in sig på att betta med skins. Ofta fungerar det som så att du sätter in pengar på en av dessa sidor. Sedan kan du köpa lådor av olika värde som innehåller ett antal olika skins helt enkelt. Köper du en låda för exempelvis 50 cent, så är inte chansen speciellt hög att du vinner något bra. Men om du köper en låda för till exempel 100 dollar har du betydligt större chans att vinna något riktigt bra.

Det finns också många renodlade trading-sidor. Dessa fungerar som så att du lägger in dina egna skins på hemsidan för ett visst värde och sedan kan du välja att byta ut dessa mot skinsen som hemsidan erhåller.

Betting på CS:GO

Counter-Strike är sedan länge ett av de allra mest populära datorspelen på marknaden. Ända sedan 1.5- och 1.6-versionen av spelet lanserades så har CS legat på topp bland de mest populära esport-grenarna. Sedan Counter-Strike: Global Offensive lanserades år 2012 har hela esport-scenen tagit ytterligare kliv och idag är scenen större än någonsin. Det ska sägas att väldigt många inbitna Counter-Strike-spelare till en början var väldigt skeptiska mot det nya spelet då det var många förändringar som gjordes från de äldre spelen. Men efter att utvecklarna Valve genomfört ett antal nödvändiga uppdateringar så växte spelet i popularitet. Idag spelas det turneringar över hela världen som har prispottar som ligger på hundratusentals dollar och ibland når prispotten upp till över en miljon dollar, vilket talar sitt tydliga språk.

I samband med att CS:GO släpptes så blev också införandet av skins omåttligt populärt. Idag kan vem som helst oavsett ålder handla med skins och man kan bygga upp ett inventarie som är värt en mindre förmögenhet om man spelar sina kort rätt.