Frölunda – Skellefteå 03/12 – 15

frölunda

Det har nu blivit dags för omgång 24 i SHL. Den hetaste matchen är givetvis toppmötet mellan Frölunda och Skellefteå i Scandinavium.

Skellefteå har tagit över förstaplatsen i SHL och ligger nu två poäng Frölunda. Matchen känns viktigaste för Frölunda, slår dom inte Skellefteå på hemmaplan är de inte heller förtjänta till att ligga etta i serien.

Janne Pesonen är fortfarande skadad för norrlänningarna och han har under sina 17 matcher stått för 19 poäng. Ett riktigt avbräck för Skellefteå men dom har visat att de klarar sig bra utan finnen.

Frölunda har bara Anton Axelsson på skadelistan. En av Frölundas absolut bästa defensiva spelare. Han kommer däremot inte saknas i denna matchen då det offensiva spelet kommer att vara avgörande och inte det defensiva. Anfall är bästa försvar.

Matchodds 1×2
Frölunda, 2.10
Oavgjort, 4.00
Skellefteå, 2.90

Oddsen är hämtade från bet365.com.

Vårt tips är att Frölunda kommer stå som segrare efter 60 minuter. Laget känns väldigt revanschsugna och vill nog visa hemmafansen i Göteborg att man förtjänar förstaplatsen. Det är alltid tufft att vara bortalag i Scandinavium.