Gratis betting

Vad innebär gratis betting?

Gratis betting innebär att du kan spela på odds utan att du riskerar dina egna pengar. Det kan vara i form av olika kampanjer, gratis pengar direkt vid registrering eller att du får en unik välkomstbonus.

Spelbolag Bonus Besök
Expekt 100% till 2000 kr på din första insättning
Omsätt bonus + insättning sex gånger
Omsätt bonusen till oddset 2.00 eller högre
Hämta din bonus på Expekt eller läs en recension.
Besök

Expekt är ett spelbolag som erbjuder alla sina nya kunder 1000 kr i riskfritt spel. Där får du alltså en helt gratis chans till att vinna pengar. Andra former av gratis betting kan vara gratisspel, olika tävlingar och bonusar. Alla spelbolag erbjuder sina nya spelare någon form av bonus. Den bonusen du får på din insättning är gratispengar som du i sin tur kan använda dig när du bettar.

Hur tar man del av gratis betting?

För att du ska få en så bra koll på vilka erbjudanden som gynnar dig mest håller vi dig ständigt uppdaterad med nya bonusar och kampanjer. Även om det är ganska sällsynt med odds bonusar utan insättning dyker det ibland upp och då hittar du dessa hos oss. En fördel i jakten på den perfekta välkomstbonusen är att ha konton hos många olika spelbolag och hålla koll på din e-post. Där trillar det in en hel del erbjudanden som befintliga kunder kan ta del av.

Ett bra tips när du letar efter en gratis betting bonus är att kika in på andra sidor som också jämför bettingsajter. Vi kan rekommendera sajten svenskbetting.se som alltid recenserar spelbolag på ett seriöst och rättvist sätt.

Bonusar och omsättnigskrav

Något man bör tänka på när man letar efter gratis betting är att det ofta är höga omsättningskrav på gratispengarna eller vinsten. Om man istället tar del av en välkomstbonus brukar omsättningskraven vara mycket lättare att genomföra och väldigt mycket lägre. Hos de seriösa spelbolagen är omsättningskraven allt som oftast såpass låga att det bara gynnar spelaren att ta del av bonusen.

Bonus utan insättning

En bonus utan insättning är precis som det låter, du får alltså någon form av bonus när du skapar ett nytt konto hos spelbolag i fråga. Det kan vara i form av ett gratisspel, gratispengar eller i vissa fall free spins. Att hitta bonusar utan insättning kan vara svårt då de är ganska sällsynta. Men ibland så dyker det upp erbjudanden och bonusar som vore synd att missa. Dessa kommer alltid att presenteras i vårt nyhetsflöde.