Gratis betting

Vad innebär gratis betting?

Gratis betting är något du säkert hört talas om, men kanske har du aldrig riktigt trott på att du verkligen kan få göra vadlslagningar på olika spel gratis? Därför ska vi härmed försöka klarlägga hur det ser ut med gratis spel. Gratis spel  innebär att du kan spela på odds utan att du riskerar att förlora dina egna pengar. Exempel på dessa gratis spel kan exempelvis vara i form av olika kampanjer, gratis pengar direkt vid registrering eller att du får en unik välkomstbonus.

Kärt barn har många namn

Alla dessa begrepp skiljer sig något, men har en sak gemensamt. De innebär att du kan spela spel gratis och du behöver som vi tidigare nämnt inte riskera någon personlig summa utan det enda du riskerar är spelbolagets pengar. Det har blivit allt vanligare att spelbolagen låter dig prova ett spel gratis för att du ska bli lite varmare i kläderna. Här nedan kan du kika på några av de bettingbolag vi rekommenderar när det kommer till betting bonusar – ibland kan man hitta riktiga guldkorn

Hur tar man del av spel gratis?

För att du ska få en så bra koll på vilka erbjudanden som gynnar dig mest håller vi dig ständigt uppdaterad med nya bonusar och kampanjer. Även om det är ganska sällsynt med odds bonusar utan insättning dyker det ibland upp och då hittar du dessa hos oss. En fördel i jakten på den perfekta välkomstbonusen är att ha konton hos många olika spelbolag och hålla koll på din e-post. Där trillar det in en hel del erbjudanden som befintliga kunder kan ta del av. Så om du har många nyhetsbrev som känns som bara trams, så ge det ett försök. Tänk om du skulle missa ett grymt bra gratis betting. Det hade kanske inneburit att du gått miste om en rejäl vinst lagom till att fylla på semesterkassan.

Jämför betting bonusar på nätet

Ett bra tips när du letar efter en gratis betting bonus är att kika in på andra sidor som också jämför bettingsajter. Vi kan rekommendera sajten svenskbetting.se som alltid recenserar spelbolag på ett seriöst och rättvist sätt. Här har man dessutom på ett väldigt tydligt sätt rankat de olika omsättningskraven och insättningsbonusen. Så om du är på jakt efter ett spelbolag som erbjuder riktigt generösa erbjudanden så har vi här ett tips till er som vill spela gratis.

Bonusar och omsättningskrav

Om du är ute efter att få en riktigt bra bonus som innebär att du inte behöver göra någon insättning. Däremot finns det något som du bör ha i åtanke när du börjar spela. när man letar efter gratis betting är att det ofta är höga omsättningskrav på gratispengarna eller vinsten. Känner du som spelare att du vill ha en bättre deal som ger dig lägre omsättningskrav så kan vi istället rekomendera att man gör en insats från sitt konto och samtidigt tar del av en välkomstbonus. Då brukar omsättningskraven vara mycket lättare att genomföra och väldigt mycket lägre. Hos de seriösa spelbolagen är omsättningskraven allt som oftast såpass låga att det bara gynnar spelaren att ta del av bonusen. Exempelvis kan ett vanligt omsättningskrav på en insättningsbonus vara så låg som fem gånger pengarna. Detta är dock endast de allra största bolagen. Vill du istället får en så hög bonus som bara möjligt så finns det bolag som erbjuder insättningsbonus på flera hundra procent. Dock brukar man dock få omsätta denna insättningsbonus fler gånger. Men oavsett vad så innebär det att du som kund får en rejäl skjuts in i ditt spelande och när m

Bonus utan insättning

En bonus utan insättning är precis som det låter, du får alltså någon form av bonus när du skapar ett nytt konto hos spelbolag i fråga. Det kan vara i form av ett gratisspel, gratispengar eller i vissa fall free spins. Att hitta bonusar utan insättning kan vara svårt då de är ganska sällsynta. Men ibland så dyker det upp erbjudanden och bonusar som vore synd att missa. Dessa kommer alltid att presenteras i vårt nyhetsflöde. Så om du som spelare är redo att tjäna en hacka med gratis pengar så har du möjligheten att här kunna jämföra de olika spelbolagen.

bonusar hos spelbolag

Varför bonus?

Varför erbjuder spelbolagen olika sorters bonus utan insättning? ska man verkligen ta emot bonus som man sedan måste omsätta?

Svaret på dessa frågorna är självklara i vår värld. Spelbolagen vill ta hand om sina kunder och på så vis göra att de aldrig känner sig förda bakom ljuset. Dessutom finns det många nya spelare som inte är särskilt vana vid att spela med sina pengar på nätet. Detta var ett omdiskuterat problem bland spelbolagen.

Bettingbonusen enormt uppskattat

Hur kunde man på bästa sätt ge spelarna en start som de gynnades av och samtidigt gjorde att man kunde lära sig hur spelen fungerade gratis? Svaret på denna komplexa fråga var att man införde en bonus utan insättning, dels för att spelaren inte skulle känna sig lurad genom de olika spelen, samtidigt som det var enormt uppskattat av spelarna själva. Dessutom är det relativt enkelt att omsätta insättningsbonusen. Dock gäller det att vara på sin vakt eftersom vissa spelbolag har skyhöga omsättningskrav. Genom att bland annat titta på Oddsguiden kan du få en större överblick kring hur det ser ut på marknaden gällande alla gratis spel.

Kan man bli förmögen via gratis betting?

Under denna rubriken så ska vi gå igenom de olika sätten att spela. det största misstaget som de flesta spelare gör är att man bettar på resultat som sällan är trovärdiga, men som istället har ett högt odds, vilket gör att ”Om du vinner” så vinner du mycket pengar kontra din insats. Detta kan på många sätt vara kul att betta, eftersom det gör att man kan drömma sig iväg för en stund och kanske, om turen är hos dig just denna dag så kan du ro hem en rejäl vinst.

Dock är detta mer ett undantag än regel. Vad som däremot har varit fördelaktigt genom åren är att spela långsiktigt. Exempel på detta är att aldrig spela på matcher som du inte tror kan gå in. Att betta med hjärtat är heller ingenting som vi kan rekomendera. Däremot är det klart fördelaktigt att tänka med hjärnan när det handlar om pengar. Att exempelvis försöka bygga upp en rejäl kassa genom att betta på matcher med låga odds innebär dock att det tar längre tid för din plånbok.

Ha is i magen när du bettar

Däremot är chanserna klart större att lyckas om du har is i magen. Vissa spelbolag kan ibland komma med galna erbjudanden, exempelvis att Real Madrid kommer vinna över Malmö FF och att du som ny kund kan spela på Real Madrid till det otroliga oddset 4.0 gånger insatsen. Dessa erbjudanden är något man ska vara beredd på att lägga en insats då chanserna att gå in är klart fördelaktiga.

Spela gratis – en modifikation

När du spelar på spelbolagen så är det ofta så att du får olika sorters erbjudande om att få spela gratis gratis. Detta är en sanning med modifikation.  Du kommer att få spela med pengar som du har fått gratis. men dessa pengarna måste omsättas ett antal gånger för att du som spelare ska kunna göra ett uttag. Dessa omsättningskrav skiljer sig något beroende på vilket spelbolag man spelar med. på detta vis blir det delvis gratis spela för dig.

Vad är gratis pengar?

Ska vi på summera detta ständigt återkommande begrepp så innebär detta att du får pengar att spela för av bolaget. Men dessa pengar är ofta öronmärkta för just spel eller betting. De flesta bolagen är väldigt generösa gällande gratis pengar och därför är det klart fördelaktigt att utnyttja dessa erbjudanden. Däremot ska du vara väl införstådd i att det inte är riktiga pengar, än. Ytterligare en vktig sak att tänka på att det har tillkommit en hel del förändringar när det kommer till olika typer av odds och gratis bonusar genom den nya svenska spellagen. Ha koll på diverse oddsguider och spelbolag samt spelinspektionen så att du inte missar vad som sker.

Tänk på omsättningen

Du måste nästan alltid omsätta pengarna några gånger och detta är något som skiljer sig enormt beroende på vilket spelbolag vi pratar om. Så det tål att upprepas att det går att undersöka, jämföra och lyfta på varje sten gällande spelbolagens villkor. Svenska spel har en slogan som lyder: ”Den som vet mest vinner mest” och den kan vi på oddsguiden verkligen hålla med om.

Vi på oddsguiden har därför möjligheten att stolt presentera vår topplista. på topplistan får du all relevant information som hjälper dig att nå miljonerna. Dessutom går det bra att läsa våra recensioner där vi går igenom alla de olika spelbolagen från topp till tå.