Inför Champions League 2019/2020

Riktigt spännande nu när Champions League drar igång med många storlag som ska möta varandra. Totalt är det 32 lag som spelar och de är indelade i åtta grupper. Grupperna och deras etapper börjar spelas den 17 september. Den stora finalen kommer gå av stapeln den 30 maj i Istanbul, Turkiet. Men innan dess kommer vi att se många spännande matcher.

Denna turnering är en given bettingfavorit när storlagen ställs mot varandra. Här kan spelare välja och vraka mellan odds från de olika bolagen och utnyttja boostade odds och specifika välkomsterbjudanden. Passa på att titta runt på vår sida efter attraktiva bonusar som kan ge dig lite extra.

De olika grupperna i Champions League

I slutet av augusti skedde lottningarna till de 8 olika grupperna och som vanligt var det mycket spännande. Detta är verkligen storlag och man håller alltid andan hur lagen ska fördelas mot varandra. Här nedan hittar du de aktuella grupperna och kortfattade kommentarer.

Grupp A

Paris St-Germain (FRA)

Real Madrid (ESP)

Club Brugge (BEL)

Galatasaray (TUR)

En ganska tydlig grupp med två favoriter. Såklart PSG och Real Madrid. Är väl ingen tvekan om att dessa kommer att gå vidare. Mest spännande matchen blir mellan dessa lag och även en styrkemätare att se vad som kan komma framöver i turneringen.

Grupp B

Bayern München (GER)

Tottenham (ENG)

Olympiakos (GRE)

Red Star Belgrade (SRB)

Även här kan vi hitta två favoriter, Bayern München och Tottenham. Bayern München borde stå som vinnare i denna grupp.

Grupp C

Manchester City (ENG)

Shakhtar Donetsk (UKR)

Dinamo Zagreb (CRO)

Atalanta (ITA)

Manchester City kommer helt klart stå som vinnare i denna grupp. Vem som sen tar andra platsen är lite mer spännande. Vi tror Dinamo Zagreb tar jumbo platsen, men vem tar andra platsen. Betydligt svårare.

Grupp D

Juventus (ITA)

Atletico Madrid (ESP)

Leverkusen (GER)

Lokomotiv Moscow (RUS)

En riktigt svår grupp. Favoriter borde vara Juventus och Atletico Madrid men det är inte på något sätt tydligt. Säkert en hel del press för dessa och det kommer inte bli enkelt.

Grupp E

Liverpool (ENG)

Napoli (ITA)

Salzburg (AUT)

Genk (BEL)

Liverpool och Napoli är två tydliga favoriter i denna grupp. Andra scenarier vore väldigt sällsynta.

Grupp F

Barcelona (ESP)

Borussia Dortmund (GER)

Inter Milan (ITA)

Slavia Prague (CZE)

Oj, vilken grupp, utan tvekan dödsgruppen och den svåraste. Barcelona är såklart en stor favorit. Vad kan Inter Milan ställa till med här och sen det tyska maskineriet med Borussia Dortmund. En riktig favoritgrupp för dig som älskar spännande möjligheter och heta odds och satsningar.

Grupp G

Zenit St Petersburg (RUS)

Benfica (POR)

Lyon (FRA)

RB Leipzig (GER)

Välkommen till den svagaste gruppen. Här hittar vi verkligen öppna kort och inga tydliga besked om vem som kommer ta platserna för att gå vidare. En väldigt rolig grupp att lägga bet på då utgången kan bli åt alla håll.

Grupp H

Chelsea (ENG)

Ajax (NED)

Valencia (ESP)

Lille (FRA)

En svår grupp att gissa utgången av. Chelsea är såklart en favorit här och borde relativt enkelt ta sig vidare. Kan det bli Valencia som tar andra platsen?

Favorit att vinna Champions League

Detta är inte en lätt fråga att besvara men såklart måste vi ändå gissa lite. Manchester City tror vi har en bra chans att ta hem detta denna gång. Kanske är det dags för dem. Många bettingbolag tror det då de satt dem som vinnare och vi kan hålla med. Barcelona och Liverpool är också favoriter hos bettingbolagen då vinnaroddsen ligger lågt på dessa. Real Madrid har vunnit tre gånger i rad men fick se segersviten bruten när Liverpool tog över den senast.

Frågan är om Real Madrid kan göra det ingen eller om Atletico Madrid är dem som kommer segla upp som ett riktigt starkt lag. Kan PSG ta sig ändra fram detta år? De har haft ett uttalat måt att vinna Uefa Champions League och har också gjort stora satsningar i sin spelartrupp. Ja det är svårt att sia om vem som kan bli den starkaste men det ligger mycket för att Manchester City kan ta hem detta. Laget ser i alla fall riktigt starkt ut och kanske är det dags att just dom ska ta hem segern.