Kvällens bästa Champions League-spel

roma

Redaktionen har tagit fram de bästa spelen till kvällens Champions League-matcher. Håll till godo!

Roma-Chelsea X – 3.45 @ Mobilebet

Intressant match på Stadio Olimpico mellan två lag som sitter i en bra sits för att avancera till åttondelsfinal. Och det är precis därför vi har valt att spela på kryss. Roma och Chelsea kan vid ett oavgjort resultat befästa första- och andraplatsen i gruppen före Athletico Madrid. Vid förlust däremot så blir det två nervösa matcher som återstår – förutsatt att Athletico vinner mot Qarabag, vilket de borde göra.

Det är också två lag som är väldigt jämna, även om många vill göra gällande att Chelsea är vassare. Vi håller till viss del med, men så stor är inte skillnaden.

Det luktar kryss lång väg här, och 3.45 är riktigt bra.

Sporting Lissabon-Juventus 2 – 1.90 @ Mobilebet

Efter en ganska halvrasslig start har Juventus kommit igång ordentligt och ser nu ut som det där självklara laget för Scudetton. Även i Champions League levererar Turin-laget enligt plan. Det här blir en vattendelare för resten av gruppspelet, vinst i kväll och Juve är mer eller mindre klara för avancemang, poängtapp eller i värsta fall förlust, ja då kan det bli en nagelbitare inför de sista matcherna. Formen är riktigt bra och laget fullkomligen öser in mål för tillfället. Juve är i slag!

Sporting Lissabon går också riktigt bra för tillfället, framför allt i ligan, men även i CL har man hållit jämna steg med såväl Barca och Juve. Här måste det i princip bli seger om portugiserna ska ha någon realistisk chans att gå vidare.

Jag tror att Juventus, som har riktigt bra form, kommer visa sig från sin bästa sida och plocka fram den där karakteristiska Juve-mentaliteten när det vankas viktiga matcher i Champions League. Rutin och klass avgör. 1.90 på Juve spelas hos Mobilebet.

Celtic-Bayern München – Båda lagen gör mål – 1.71 @ Mobilebet

Celtic har fortfarande chansen att avancera i en svår grupp med Barcelona och Bayern München. Men då krävs det en seger i kväll, annars får nog Micke Lustig rikta in sig på Europa League framöver.

FC Bayern har sedan Jupp Heynckes tagit över, fått en nytändning. Det är back to basic och helt plötsligt är det vanliga Bayern vi ser igen. Formen är god och laget ser klart bättre ut.

Båda lagen gör mål känns som ett bra spel då Celtic alltid går 100 % på hemmaplan, där man är traditionellt starka. Bayern är dock det klart bättre laget och bör vinna matchen. 1.71, helt ok!

Besök Mobilbet