Målrikt och ångestladdat på Goodison Park

Speltips 27/11

Veckoomgång i Premier League, ett perfekt tillfälle att dryga ut spelkassan lite extra inför nästa helg. Flera intressanta möten där vi tro ha hittat ett riktigt spelvärde i matchen mellan de båda krislagen Everton och West Ham. En match där båda lagen är i stort behov av 3 poäng och där försvaren minst sagt ser svajiga ut. Trots svaga prestationer från de båda lagen under säsongsinledningen så luktar det mål här!

Bethard logo yellow

Två försvar som lämnar mycket att önska

Everton och West Ham är de två lag i Premier League som släpper in allra flest mål. På onsdag ställs dessa krisande försvar emot varandra i en match där båda lagen är i stort behov utav 3-poängare för att lämna nedflyttningsstrecket. Marknaden tror på en målsnål historia men med tanke på hur mycket mål de båda lagen släpper in så är dryga 2 gånger insatsen på över 2.5 mål klart lockande.

Skadeproblemen hos hemmalaget Everton är nästintill overkliga och i matchen mot Southampton senaste fick både Baines och Keane lämna banan. För David Unsworth finns det snart inga alternativ kvar att leka med i försvarslinjen, något som kommer bli kännbart under onsdagens match.

I West Ham-läger så har David Moyes kommit in och det är inget enkelt uppdrag han har framför sig. Kvalitet finns i laget men spelet är långt ifrån att stämma. Framåt kan man ställa upp med Carroll, Ayew och Lanzini, spelare som alla håller god Premier League-klass.

Spelvärde på överspelet

Med två så svaga försvar som de båda lagen har för tillfället så lutar mycket åt att vi kommer få se den baljor i matchen på onsdag. Marknaden håller inte med och har satt under 2.5 mål som mest troligt, något vi tackar och bugar för. I skrivande stund erbjuder Bethard runt 2.00 gånger insatsen på överspelet!

 

Veckan speltips:

Everton vs West Ham    –   Över 2.5 mål 2.00@Bethard