Regler och Vilkor

Oddsguiden.com är en fristående källa och guide för allt som berör betting på nätet. Vår webbplats inbringar en inkomst från affiliatemarknadsföring och reklam som leder våra besökare till våra samarbetspartners.

När du använder Oddsguiden.com godkänner du våra användarvillkor. Vi rekommenderar dig även att läsa igenom vår cookie- och intergritetspolicy för mer om den information vi samlar in om dig som besökare.

Endast användare som uppnått en laglig ålder för spel om pengar online tillåts använda vår hemsida. Detta regleras i den jurisdiktion som användaren befinner sig i.

På Oddsguiden.com hittar du publicerat material såsom artiklar, recensioner, nyheter och kampanjer. Allt material publiceras i informativt syfte. Användandet av detta material sker på egen risk. De kampanjer vi informerar om och dess villkor kan ändras av tredje part utan förvarning.

Vi uppdaterar regelbundet vår webbplats och dess material men kan ej garantera att det vid alla tidpunkter är 100 % felfritt och aktuellt. Vi har ingen skyldighet att hålla det uppdaterat.

Begränsning av Oddsguiden.coms ansvar

Oddsguiden.com tar inget ansvar för eventuell skada eller förlust som sker vid användning av vår webbplats.
Vi tar ej heller något ansvar för:
– Eventuell oförmåga att nå sidan
– Hur du använder webbplatsen och dess innehåll
– Eventuella förluster (detta inkluderar men är inte limiterat till vinster, förluster, försäljning och affärsmöjligheter)
– Skada på din enhet och dess system, program och innehåll
– De länkar som finns på vår hemsida och de domäner de leder till

Rättigheter för immateriella ting

Oddsguiden.com äger innehållet på webbplatsen. Hela webbplatsen och dess innehåll skyddas av upphovsrättslagar. Användning av Oddsguiden.com tillåts endast för privat bruk och aldrig för ett kommersiellt syfte.

Vid fråga om att avpublicera material kommer det enbart att ske om materialet anses: oetiskt, falskt, diskriminerande, hotfullt eller pornografiskt. Samma gäller för innehåll som anses kränkande mot en persons integritet eller internationell lag.

Virus

Oddsguiden.com kan aldrig garantera att webbplatsen är fri från virus eller annan skadlig programvara. Det är varje enskild användares egna ansvar att skydda sin enhet mot virus.

Vi kan inte hållas ansvariga för skada eller förlust som åsamkas av ett virus, distribuerad denial-of-service-attack eller annat teknologiskt skadlig material som kan infektera din dator, dess programvara eller annat proprietärt material vid användning av vår hemsida. Denna klausul gäller även för nedladdat material eller från länkade webbsidor.

Om någon använder vår hemsida för att ladda upp skadlig programvara kommer detta att rapporteras till brottsförebyggande myndighet och vederbörande person blir blockerad från att använda vår webbplats.

Utgående länkar

Det förekommer länkar på Oddsguiden.com som leder till fristående domäner. Vi äger ej dessa domäner och kan ej kontrollera deras innehåll. Ofta ägs domänerna av våra noggrant utvalda samarbetspartners inom betting på nätet. Alla länkar erbjuds i informativt syfte.

Vi tar inget ansvar för de länkar som publiceras eller eventuell skada och förlust som kan uppstå vid användandet av dessa eller de domäner de leder till.

Vi kan komma att ändra dessa villkor och rekommenderar dig att hålla dig uppdaterad genom att regelbundet besöka denna sida.