24hbet

24hbet är ett riktigt snyggt spelbolag, med en väldigt stilren layout. Det är väldigt lätt att hitta det man söker eftersom sidan är väldigt clean. Du har inte en massa jobbiga blinkande fönster på sidorna utan du har allt du behöver i menyn till vänster.

100% upp till €110 på din första insättning

Som ny kund hos 24hbet kan du ta del av en välkomstbonus. Du får dubbla det du sätter in första gången upp till €50. Sätter du in €110 får du alltså €220 att spela för. Ett bra sätt att få in lite extra i spelkassan och få en gedigen summa att spela för. Här nedan kommer omsättningskraven och villkoren så att du har koll på vad du accepterar i samband med att ta del av erbjudandet.

  • För att aktivera bonusen måste du ange koden EXPERT100.
  • Maximala bonusen är €110.
  • För att ta del av bonusen måste du minst sätta in €10.
  • Du måste omsätta bonusen 7 gånger innan du kan göra ett uttag.
  • Minsta tillåtna odds för att matcha omsättningskraven är 2.0.
  • Du har 30 dagar på dig att omsätta bonusen. Misslyckas du går pengarna förlorade.

Fördelar med 24hbet

Stilrent och snyggt, du har alla sporter och spel lättillgängligt.

Passar alla typer av spelare, vare sig du har mycket eller mindre kött på benen. Det går snabbt att förstå hur sajten är uppbyggd vilket underlättar spelandet.

Livebettingen är riktigt bra, du har ett brett utbud och den är bland de lättare att använda. Det går snabbt att lägga sina odds och spela.

Kundtjänst och support

Skulle du ha några frågor eller stöta på problem kan du bara höra av dig till 24hbets kundtjänst. De svarar mer än gärna på dina frågor och den välutbildade support hjälper dig med problem som uppstår. Du når supporten via mejl eller livechatt. Fortast går det via livechatten där du får svar nästan direkt.

Avslutningsvis

24hbet är väldigt simpelt och utmärkt om man vill ha en bra spelupplevelse. Det går snabbt att klicka runt på sajten och skulle du tröttna på odds så erbjuder 24hbet även poker och casino. Du har samma kassa så du kan med ett enkelt klick spela på spelautomater eller vad du nu än känner för.

De flesta spelbolag idag försöker att göra saker så snyggt och spexigt som det bara går. 24hbet har satsat lite annorlunda och kör istället på spåret enkelt.