bet365

Bet365 är världens största inom betting och spel. Du hittar allt från curling till e-sport och det finns mängder av olika speltyper. Du kommer alltid hitta någon form av underhållning och den stilrena sajten gör den superenkel att använda. Med andra ord, hos bet365 har du allt samlat på ett ställe.

18 +
Spela ansvarsfullt
Om du ska spela hos Bet365 bör du kolla igenom regler och villkor.

Välkomstbonus till nya kunder

När du som ny kund skapar ett konto hos bet365 kan du ta del av deras generösa välkomstbonus.

När man väljer att ta del av en bonus accepterar man även vissa villkor och regler man måste hålla sig efter. Kolla hemsidan för mer information.

Fördelar med bet365

Det är ett stort och välkänt spelbolag. Det ger en trygghet i sig och man vet att det är ett spelbolag som sköts snyggt och att säkerheten är hög.

Du har spel och sporter från alla världens hörn och ett extremt bra utbud på liveodds.

Du kan kolla streamade matcher direkt på sidan eller i din mobil.

Den enkla designen på sajten underlättar samtidigt som det är snyggt och stilrent.

Support och kundtjänst hos bet365

Skulle du stöta på problem eller ha några frågor kan du alltid vända dig till kundtjänst. Där får du snabbt hjälp och svar på dina frågor. Det finns möjlighet att ta kontakt via livechatt, e-post och telefon. Livechatten går fortast och du behöver sällan vänta mer än 30 sekunder på att få hjälp.

Kundtjänsten är givetvis välutbildad och riktigt trevlig, de uppfyller alla krav en spelare har.

Avslutningsvis 

Det spelar ingen roll om du är erfaren eller lite mindre erfaren. Bet365 passar alla spelare, det spelar ingen roll om du kan allt om sport, eller nyss har börjat bli intresserad. Den enkla sajten gör det möjligt för dig som ska spela för första gången att få hjälp och enkelt lära sig hur det går till.

Det körs väldigt många olika kampanjer på bet365 som befintliga kunder kan ta del av. De uppdateras hela tiden i samband med stora evenemang. Vill du ha en spelupplevelse utöver det vanliga rekommenderar vi på oddsguiden dig att testa bet365.