BetHard

BetHard är ett nystartat spelbolag som öppnade portarna 2014. Den lite hårdare miljön passar dig utmärkt om du vill få en undergroundkänsla och lite tuffare klimat. Du har ett bra utbud av olika sporter och kan snabbt sålla ut det som inte intresserar dig.

200% upp till 1000 kr i välkomstbonus

BetHard värnar om sina spelare och alla nya kunder som gör sin första insättning får ett extra startskott i kassan. Villkoren och kraven skiljer sig från spelbolag till spelbolag och här nedan kan du läsa om hur dessa ser ut hos BetHard.

  • Minsta insättning för att ta del av bonusen är 100 kr.
  • Högsta beloppet som matchas är 500 kr.
  • Minsta odds för att matcha omsättningskraven är 1.85.
  • Endast ett spel per match är tillåtet.
  • Du har 30 dagar på dig att omsätta bonusen. Skulle du misslyckas kommer bonusen och eventuella vinster att gå förlorade.
  • Du måste omsätta hela bonusen sju gånger innan du kan göra ett uttag.

Varför BetHard?

Vad skiljer BetHard från sina konkurrenter? Designen är innovativ och det finns inget som liknar BetHard. På så sätt är de unika. Om man jämför med andra spelbolag är de ganska snarlika i designen och layouten. Här har man istället satsat på något helt annat.

Du har utöver betting ett mycket brett utbud av olika casinospel. Du hittar allt ifrån spelautomater och roulette. Det är perfekt för dig som söker lite variation och kanske inte alltid känner för att oddsa.

Schyssta omsättningskrav och en helt okej bettingbonus. Att endast behöva omsätta bonusen fyra gånger är ganska ovanligt vilket bara är bra för spelaren.

Kundtjänst och support

Skulle du mot förmodan få problem eller kanske ha någon fråga kan du alltid kontakta supporten. Deras jobb är för att stå dig till tjänst med service och kunnande. Du når supporten via e-post eller deras livechatt. Du är garanterad hjälp inom 12 timmar men skulle det vara så att det är väldigt bråttom kan du skriva med ditt nummer så ringer de upp så fort de kan.

Avslutningsvis

Självklara valet för dig som vill få en speciell känsla när du spelar. Det är ett svenskutvecklat spelbolag så du kan alltid känna dig trygg som spelare hos BetHard. Skaparna är dessutom själva spelare och spelentusiaster så de har kolla på vad en spelare efterfrågar och vill ha. Därför utvecklas BetHard hela tiden till det bättre och jobbar stenhårt för att tillgodose sina kunder på bästa möjliga sätt.