Betsafe

Hos Betsafe är det “No Bullshit” som gäller. Istället för att lova stora vinster och konfetti har spelbolaget valt en lite annorlunda approach. De erkänner nämligen att huset alltid går med vinst. Det är givetvis en självklarhet annars skulle de inte kunna erbjuda spel. Men många spelare skryter gärna om sina storvinnare och hur mycket de betalar ut varje år. Miljön på sajten är också lite tuffare än sina konkurrenter. Den mörka bakgrunden med röda detaljer gör att utbudet blir väldigt tydligt och att du hittar direkt vad du söker efter.

100% upp till 1000 kronor i välkomstbonus

Som ny kund kan du ta del av en första insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor. För att få ut maxbonusen krävs en insättning på 1000 kronor. Du får du 2000 kronor att spela för, en härlig extrapeng i spelkassan.

Med en bonus följer det allt som oftast med regler och omsättningskrav som man måste hålla sig efter. Hur de ser ut kan du läsa om här nedan.

  • Minsta insättning för att kvalificera sig till bonusen är 100 kronor.
  • Om du inte omsätter bonusen inom 30 dagar kommer den och eventuella vinster att förverkas.
  • Bonusen måste omsättas 6 gånger innan du kan göra ett uttag.
  • 1.80 är lägsta oddset som räknas mot omsättningskraven.

För att kunna ta del av bonusen måste du följa dessa fyra steg:

  1. Öppna ett nytt konto hos Betsafe
  2. Gör en första insättning på minst 100 kronor.
  3. För att sen ta del av bonusen måste du klicka på fliken “tillgängliga bonusar” och sedan välja oddsbonusen.
  4. Efter att du gjort det kommer bonusen att direkt föras över till ditt konto.
  5. Börja spela!

Spelupplevelsen hos Betsafe

Eftersom sajten är snygg och smart designad är spelupplevelsen riktigt bra. Du har en meny till vänster på oddsavdelningen där du enkelt kan välja sporterna du är intresserad av. Du kan även hoppa till liveodds om du skulle föredra det. Du kommer alltid hitta något att spela på, spelar ingen roll vilken tid på dygnet det handlar om.

Support och kundtjänst

För att komma till supporten klickar du på frågetecknet uppe i högra hörnet på sajten. Där kan du välja mellan att mejla eller kontakta kundtjänsten via livechatt. Du får snabbt den hjälp du behöver, vare sig det är en fråga eller problem som du undrar över.

Avslutningsvis 

Betsafe är ett öppet och ärligt spelbolag som erbjuder spelaren en bra och rättvis spelupplevelse. Utbudet är väldigt bra och du kan spela på sporter från hela världen. De tar även ansvarsfullt spelande på största allvar och skulle du behöva hjälp med ditt spelande erbjuds det.

Bevisa för teamet bakom betsafe att du har vad som krävs för att slå huset. Håller tummarna!