Betsson

December 1, 2015

Betsson ägs av BML Group Ltd som är ett svenskt spelbolag med över 50 års erfarenhet och har över 1000 anställda. De har skapat en snygg och seriös spelsajt. Deras mål var att skapa en spelplattform med ett brett utbud av olika spel.

Fördelar med Betsson

De har ett brett spelutbud med många olika funktioner. Det finns tillgång till livespel, en funktion de kallar ettkrysstvå och möjlighet till att kolla din spelhistorik på ett smidigt sätt. När du spelar ettkrysstvå spelar du på 13 olika fotbollsmatcher och för att vinna behöver du ha ett visst antal rätt.  Du kan även klicka dig till livescore där du hittar statistik från föregående matcher och hur formen ser ut för de olika lagen eller utövarna.

Avslutningsvis

Betsson har varit med i branschen länge och de klassiska spelbolaget vet sin sak. Det är svenskutvecklat och du kan alltid känna dig trygg som spelare. Vilket är en av de viktigaste kriterierna när man väljer spelbolag.

Det går väldigt lätt att använda sig av Betsson och skulle du stöta på problem eller ha några frågor kan du alltid höra av dig till deras support. Den når du genom livechatt, e-post eller telefon och de svarar alltid väldigt fort. Du tas alltid på största allvar.

Betsson är ett klockrent val för storspelaren såväl som nybörjaren. Lycka till!