Betsson

Betsson ägs av BML Group Ltd som är ett svenskt spelbolag med över 50 års erfarenhet och har över 1000 anställda. De har skapat en snygg och seriös spelsajt. Deras mål var att skapa en spelplattform med ett brett utbud av olika spel.

Riskfritt spel upp till 1000 kronor

När du skapat ett nytt konto hos Betsson kan du ta del av deras välkomstbonus, ett riksfritt spel upp till 1000 kronor. Allt som krävs för att ta del av erbjudandet är att du gör en insättning. Förlorar du ditt spel får du pengarna tillbaka!

När du tagit del av bonusen kommer det allt som oftast regler och omsättningskrav på köpet. Såhär ser dessa ut för detta erbjudandet.

  • Du måste omsätta eventuell vinst 1 gånger innan du kan göra ett uttag.
  • Minsta odds för att matcha omsättningskraven är 1.50.
  • Om du inte omsatt bonusen inom 60 dagar kommer bonusen och eventuella vinster att förverkas.
  • Minsta insättning för att kvalificera sig till bonusen är 200 kronor.
  • Detta erbjudandet gäller inte om man sätter in pengar via Skrill eller Neteller.

Kampanjer och övriga erbjudanden

Utöver välkomstbonusen finns det andra erbjudanden du som befintlig kund hos Betsson kan ta del av. Det kan vara riskfria spel, eller olika tävlingar med grymma priser och så vidare. Dessa kampanjer uppdateras hela tiden med jämna mellanrum. Du kommer också se att i samband med stora evenemang kommer utbudet av kampanjer öka.

Vissa kampanjer har omsättningskrav på vinsterna men dessa brukar inte vara särskilt höga. Men det är alltid bra att kika igenom villkoren innan man tar del av kampanjen. Annars är det lätt att känna sig lurad i ett senare skede.

Fördelar med Betsson

De har ett brett spelutbud med många olika funktioner. Det finns tillgång till livespel, en funktion de kallar ettkrysstvå och möjlighet till att kolla din spelhistorik på ett smidigt sätt. När du spelar ettkrysstvå spelar du på 13 olika fotbollsmatcher och för att vinna behöver du ha ett visst antal rätt.  Du kan även klicka dig till livescore där du hittar statistik från föregående matcher och hur formen ser ut för de olika lagen eller utövarna.

Avslutningsvis

Betsson har varit med i branschen länge och de klassiska spelbolaget vet sin sak. Det är svenskutvecklat och du kan alltid känna dig trygg som spelare. Vilket är en av de viktigaste kriterierna när man väljer spelbolag.

Det går väldigt lätt att använda sig av Betsson och skulle du stöta på problem eller ha några frågor kan du alltid höra av dig till deras support. Den når du genom livechatt, e-post eller telefon och de svarar alltid väldigt fort. Du tas alltid på största allvar.

Betsson är ett klockrent val för storspelaren såväl som nybörjaren. Lycka till!