Comeon

Comeon erbjuder en förstklassig sajt med allt som behövs för att få en så lyckas spelupplevelse som möjligt. Du hittar sporter från alla världens hörn med en stor variation av olika typer av spel. Det finns spel på alla de stora ligorna i världen på allt från Curling till Dart.

Välj mellan två olika välkomstbonusar

Som ny kund kan du välja mellan två olika välkomstbonusar. Sätt in 100 kronor och få 500 kronor att spela för eller få 100% upp till 3000 kronor. Det gör att det passar dig som tänkt spela för lite mindre och även dig som har tänkt att spela för lite mer.

Regler och omsättningskrav för den första bonusen ser ut enligt följande.

  • Insatsen och bonusbeloppet måste omsättas 8 gånger innan du kan göra ett uttag.
  • Minsta tillåtna odds för att matcha omsättningskravet är 2.00.
  • Insättningar med Skrill eller Neteller kommer inte att resultera i att du får din bonus.

För bonusen “100% upp till 3000 kronor” ser omsättningskraven ut såhär.

  • Bonusen plus insatsen måste omsättas 3 gånger innan uttag kan begäras.
  • Minsta odds för att matcha omsättningskraven är 2.00.
  • Samma gäller här, insättningar med någon e-plånbok kommer inte ge någon bonus.

Fördelar med ComeOn

Valmöjligheten att kunna välja en av de två välkomstbonusarna är givetvis en stor fördel. Just nu finns det inte många andra spelbolag som erbjuder detta.

Sajten är snygg och det sportiga temat tillsammans med ett bra utbud gör ComeOn till en konkurrent mot de större spelbolagen.

Användarvänligheten är bra och du kan snabbt sålla bort de sporter och spel du inte är intresserad av och att få en överblick är väldigt enkelt.

Kundservice och support

Supporten är svensktalande och du når dem via livechatt eller mail. De svarar snabbt och du tas givetvis på största allvar. Skulle du ha några frågor går det givetvis bra att bara trycka på hjälpknappen och ett chattfönster dyker upp. Tveka inte att kontakta kundtjänsten om du skulle vilja ha hjälp med något, de finns till för ditt välbefinnande.

Avslutningsvis

Valmöjligheten av välkomstbonus höjer betyget på ComeOn samtidigt som deras utbud av spel är väldigt bra. Du kommer garanterat att få en bra upplevelse som spelare. Övriga kampanjer och erbjudanden uppdateras i samband med stora evenemang och liknande. Du kommer alltid att hitta något som passar dig.

Ta del av någon av de mer än generösa bonusarna och se efter ifall ComeOn är något för dig. Glöm inte att kika under fliken kampanjer med jämna mellanrum så du håller dig uppdaterad. Lycka till!