Expekt

Spelbolagets ledord är att det ska vara enkelt och säkert att spela hos Expekt. Du har ett stort utbud av olika sporter och spel så risken att du skulle tröttna är obefintlig. Dessutom erbjuder Expekt ofta höga och bra odds. På lördagarna kan du hitta som mest spel, upp emot 10 000 olika.

Upp till 500 kronor i välkomstgåva

När du skapat ett nytt konto hos Expekt kan du ta del av deras välkomstpaket, upp till 500 kronor. För att ta del av erbjudandet måste du göra en insättning från ditt bankkonto eller med ditt kreditkort.

Din första insättning kommer med en bonus på 500%, vilket ger dig totalt 600 kronor att spela för om du sätter in en hundralapp! Vissa omsättningskrav tillkommer innan du ges möjligheten att plocka ut din bonus.

Fördelar med Expekt

Det är ett tryggt och stort spelbolag som värnar om sina spelare säkerhet.

Stort utbud av olika kampanjer och erbjudanden som befintliga kunder kan ta del av.

Stora sportikoner har valt att vara ambassadörer för Expekt vilket ger ett seriöst och gott intryck.

Kundtjänst och support

Du kan välja mellan att chatta eller skicka e-post till supporten. Du kan kontakta kundtjänsten när som helst och de svarar så fort som möjligt. Det kan vara en fråga om hur du deltar i en kampanj till något problem som uppstått under din vistelse hos Expekt. De tar alla frågor och problem på största allvar och finns där för att hjälpa dig.

Avslutningsvis 

Du har alla medel för att kunna bli en oddskung hos Expekt. Det spelar ingen roll om du är ny i kläderna eller en spelare med mycket erfarenhet. Det viktigaste är att du har kul när du spelar och underhållningen finns hos Expekt.

Skulle du spela mycket och vara en lojal kund kan du få VIP belöningar. Till exempel inbjudningar till evenemang och andra erbjudanden. Som VIP-kund får du en personlig värd som finns där för att göra varje sekund med Expekt så bra som möjligt. Lycka till med spelandet!