Mybet

Mybet är ett Europeiskt spelbolag som har funnits på marknaden sedan 2002. De har sitt huvudkontor på Malta och erbjuder upp till 14000 oddsspel varje vecka. Utbudet är stort och du hittar allt från basket till formel 1. Sajten är väldigt enkel och stilren så du kommer inte ha några problem att hitta det du söker efter.

Få en välkomstbonus på 100% upp till 1000 kronor

Om du registrerar dig som ny kund hos mybet kan du ta del av deras välkomsterbjudande i form av en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor. Sätter du in 500 kronor får du alltså 1000 kronor att spela för. För att du ska ha koll på läget innan du tar del av bonusen kan du läsa om hur villkoren och omsättningskraven ser ut här nedan.

  • Minsta insättning för att ta del av bonusen är 50 kronor.
  • Du måste omsätta insättningen och bonusbeloppet 9 gånger innan du kan göra ett uttag.
  • Du har 60 dagar på dig att omsätta bonusen.
  • Minsta odds för att matcha omsättningskraven är 2.00.

Bonusen passar dig som tänkt göra en stor insättning lika bra som liten insättning.

Fördelar med mybet

Spelbolaget har valt att lägga större delen av sitt fokus kring själva spelandet i sig och inte så mycket på designen. Därför erbjuder mybet alltid bra och rättvisa odds.

Det är väldigt enkelt att spela på mybet. Det går fort och smidigt att hitta det man söker efter.

Du får snabbt hjälp om du skulle ha några frågor eller stöta på problem.

Support och kundtjänst

Du når kundtjänsten genom chatt, e-post eller telefon. Supporten är välutbildad och de svarar väldigt snabbt. Det kan röra sig om frågor om olika odds till problem med kontoinställningar. Du är alltid varmt välkommen att höra av dig till kundtjänsten.

Avslutningsvis

Du har allt som behövs för en lyckad spelsession. Bra odds, bra utbud av sporter och speltyper. Kanske inte den designmässigt snyggaste spelsajten men som sagt, krutet har mybet lagt på annat som gynnar spelupplevelsen på ett annat sätt.