NordicBet

Nordicbet grundades i norska Tromsö 2002 vilket gör de till ett av nordens äldsta spelbolag. Målet till en början var att erbjuda spel på de mer lokala sporterna i Norden. Och på så sätt nå ut till den lokala befolkningen i större utsträckningen än vad andra spelbolag gör. Nu på senare år har de utvecklats till ett av de ledande spelbolagen i Norden och erbjuder allt ifrån lokala odds till spel på de allra största ligorna. Utbudet hos NordicBet är med andra ord enormt.

Insättningsbonus på 100% upp till 1000 kronor

När du skapat ett konto och gör din första insättning kan du ta del av välkomstbonusen på 100% upp till 1000 kronor. Så om du till exempel sätter in 400 kronor får du totalt 800 kronor att spela för. För att ta del av maxbonusen krävs det att du sätter in 1000 kronor och du får då 2000 kronor på ditt spelkonto. Här nedan kan du läsa reglerna och omsättningskraven för bonusen.

  • Det här erbjudandet gäller inte om du sätter in pengar med Neteller eller Skrill.
  • Minsta insättning för att ta del av bonusen är 100 kronor.
  • Du måste omsätta bonusen 6 gånger innan du kan ta ut dina pengar.
  • 1.80 är lägsta oddset för att matcha omsättningskraven.
  • Du har 30 dagar på dig att omsätta bonusen, misslyckas du kommer bonuspengarna och eventuella vinster generade av bonusen gå förlorade.

Fördelar med NordicBet

Du har odds på lite lägre divisioner i Norden som inte andra spelbolag erbjuder. Med ett brett utbud av olika sporter och speltyper.

Det är en trevlig sajt med en härlig atmosfär där spelglädjen och användarvänligheten är hög.

Massvis av olika kampanjer och erbjudanden att ta del av.

Support och kundtjänst

Supporten är något som tas på största allvar av NordicBet och deras svenska support är öppen dygnet runt. Du når dem via deras Livechatt, e-mail eller via telefon. Svarstiden för chatten är normalt 30 sekunder, e-post 30-60 minuter och via telefon 0-2 minuter. Du får alltså svar snabbt och det spelar ingen roll om det rör sig om någon fråga eller problem. Du får den hjälp du efterfrågar. Supporten är välutbildad och de är väldigt trevliga så tveka inte på att höra av dig.

Avslutningsvis

NordicBet är det lokala alternativet som har sina rötter i grannlandet Norge. Du hittar allt ifrån din lokala div 2 fotboll till stormatcher i La Liga. Det spelar ingen roll om du har flera års erfarenhet eller nyss börjat, NordicBet passar alla.

Ett klockrent val för dig som värdesätter trygghet och vill kunna ha möjlighet till ett brett och välsorterat utbud.