Paddypower

PaddyPower är ett irländskt spelbolag som grundades 1988. Det började med “bettingshops” som finns kvar än idag. Det tillhör nu ett av världens största spelbolag och har nått stor framgång på nätet. Sajten är på engelska så det är en stor fördel om du behärskar språket. Utbudet är enormt och du hittar ofta olika kampanjer hos PaddyPower. Allt ifrån förhöjda odds till gratisspel.

Få upp till €100 i gratisspel

När du skapar ett nytt konto hos PaddyPower får du ett gratisspel som matchar din första satsning upp till €100. Till exempel om du satsar €75 får du ett gratisspel på €75.

Det finns vissa villkor du måste hålla dig efter när du lägger ditt riskfria spel. Här nedan kan du läsa mer om dessa.

  • Minsta tillåtna oddset för ditt gratisspel är 1.50.
  • Du kan inte kombinera detta med något annat erbjudande från PaddyPower.
  • Insättningen får enbart ske från ditt bankkonto eller kreditkort.

När du skapat ett nytt konto och satt in pengar kommer summan på din första satsning att resultera i ett gratisspel av samma värde som insättningen. Så lägger du ett spel för €50 kommer du att sedan få ett gratisspel för €50.

Fördelar med PaddyPower

Det är ett stort och tillförlitligt spelbolag med kunder över hela världen.

Du kan spela på alla möjliga sporter och har även tillgång till casino om du skulle vilja ta en paus från bettingen.

Skaparna bakom PaddyPower har humor vilket du kan se i olika reklamkampanjer. Deras mest omtalade är med den danske fotbollsspelaren Bendtner. Som vid firande av ett mål för sitt landslag drog upp tröjan och visade kalsongkanten med trycket PaddyPower.

Kundtjänst och support

Du når kundtjänsten via livechatt, e-post eller via telefon. De svarar riktigt snabbt så att du inte ska behöva vänta på att få dina problem lösta. Snittiden för att få svar via livechatten är 14 sekunder och för e-post 2 timmar. Skulle du vilja ta det per telefon behöver du bara vänta i 8 sekunder innan någon från supporten lyfter luren. De jobbar hela tiden för att svara på dina frågor och lösa dina problem så tveka inte på att höra av dig.

Avslutningsvis

Är du ute efter en spelupplevelse utöver det vanliga är PaddyPower ett klockrent val för dig. Du kommer att hitta allt och lite till. Enda nackdelen är att sajten är på engelska men är det inget problem är det bara att köra på.

Hoppas din upplevelse motsvarar dina förväntningar. Lycka till!