Redbet

Redbet slog upp portarna till sin onlineverksamhet 2004 men spelbolaget grundades 2002. Deras mål med lanseringen var att skapa ett så bra, roligt och förtroendegivande spelsajt som möjligt. Med den snygga designen och stora utbudet är de helt klart ett spelbolag värt att testa. Du kan följa statistiken från olika ligor och lag. De uppdaterar också sin blogg i samband med stora sportevenemang.

100% upp till €200 på din första insättning

Som ny kund kan du ta del av ett välkomsterbjudande i form av en insättningsbonus. När du har registrerat ett konto hos redbet och gjort din första insättning med koden sport1. Så får du 100% på din insättning upp till €200 direkt insatt på ditt konto. Dessa villkor och omsättningskrav gäller för denna bonusen.

  • Bonuspengarna måste omsättas 11 gånger innan du kan göra ett uttag.
  • Minsta odds för att matcha omsättningskraven är 1.5.
  • För att kvalificera sig till bonusen måste insättningen vara på minst €20.
  • Du har 30 dagar på dig att omsätta bonusen.
  • Avbryter du bonusen får du inte tillbaka några pengar.

Varför välja redbet?

Det är ett svenskutvecklat spelbolag som erbjuder förstklassiga odds och kampanjer. Du har allt du behöver samlat på en och samma sida. Skulle du vilja ta en paus från betting kan du alltid ta dig till casinot där du hittar mängder av spelautomater och klassiska spel som black jack och roulette.

Det är ett tryggt spelbolag som alltid sätter spelarens säkerhet i första hand. Du behöver aldrig vara orolig att känsliga personuppgifter lämnas ut eller liknande.

Kundtjänst och support

Du når supporten via livechatt, mejl eller telefon. Öppettiderna är 09.00-21.00 alla årets dagar. Snabbaste sättet att få svar på sina frågor är via livechatt och självklart är supporten svensktalande. Har du frågor eller om det skulle dyka upp problem eller missförstånd löser supporten det snabbt och effektivt. De är välutbildade och mycket trevliga.

Avslutningsvis

Du har ett brett utbud av olika sporter och spel. Du kan spela på liveodds och enkelt hålla koll på hur det går för flera lag samtidigt med deras statistikfunktion. Sajten är väldigt snygg och du får direkt den där sportiga känslan man vill ha när man ska spela. De erbjuder även någonting som kallas SuperLive. Det innebär att du spelar på en händelse som ska ske de närmsta fem minuterna, nästa inkast, nästa frispark och så vidare. Ett roligt sätt att få spänning i inledningen på en match. Ta del av det mer än generösa välkomsterbjudande och se efter om redbet passar dig. Lycka till!