Sverigekronan

Hos Sverigekronan hittar du massor av olika odds på mängder av marknader. Dessutom har du möjlighet att ta del av roliga kampanjer och spela på liveodds. Här finns allt du behöver för att få en riktigt lyckad spelupplevelse.

Sverigekronan är skapat och drivs av ambitiösa svenskar vars mål är att bli så stora som möjligt. De har nyligen uppdaterat hela sajten och gjort den ännu mer användarvänlig och framförallt snyggare. Här kommer det en komplett recension om spelbolaget där du får all information du kan tänkas behöva om Sverigekronan.

Spelupplevelsen hos Sverigekronan

Att förflytta sig mellan de olika oddsen och ligorna går väldigt smidigt och i princip helt utan laddningstider. Den nya uppdaterade och moderna designen höjer givetvis spelupplevelsen då det alltid är trevligt att befinna sig på sajten.

Allt flyter på, är snyggt och väldigt enkelt. Det är svårt att inte ge full pott i denna kategorin.

Support och kundtjänst

Som du hör på namnet är det ett svenskt spelbolag och då erbjuds givetvis svensktalande support. Du kan nå kundtjänsten via tre olika metoder, live chatt, telefon och e-post. Smidigaste sättet är live chatt där du får snabbt svar och ett trevligt bemötande.

Kundtjänsten är öppen 09-01 alla årets dagar så skulle du stöta på något problem eller bara ha någon fråga så kan du alltid höra av dig. Skulle supporten vara stängd kan du antingen skicka ett e-post eller återkomma någon gång under öppettiderna.

Avslutningsvis

Är du ute efter ett snyggt och rent spelbolag som erbjuder höga och höga odds har du hittat rätt. Här bjuds man in till en trevlig atmosfär där man kan koppla av lika mycket som hitta fullt med action. Det bjuds på det mesta helt enkelt. Skulle du tröttna lite på oddsandet kan du alltid klicka dig till Sverigekronans casino. Där hittar du klassiska bordsspel som black jack, spelautomater och mycket mer. Klicka in och se ifall Sverigekronan är något för dig!