Unibet

December 1, 2015

Unibet är ett av Europas största spelleverantör med över 10 miljoner registrerade kunder över hela världen. Du har säkert sett deras charmiga reklamer i samband med sportevent på teven. Mottot som anammas “Av spelare för spelare” är något som många svenskar idag känner till. Detta är ett spelbolag som du kan känna dig trygg hos när du spelar. De erbjuder sporter från alla världens hörn och massvis med typer av olika spel.

Fördelar med Unibet

Unibet är ett av de ledande spelbolagen i Europa. Det betyder att de måste göra något riktigt bra för att behålla så många kunder som de gör. Med ett stort utbud av olika sporter och alltid bra odds är det inte så konstigt att de är så framgångsrika.

Det är en trygghet och du vet alltid att dina uppgifter kommer vara i säkra händer. En tredje part skulle aldrig få ta del av någon information som du lämnar till Unibet.

Deras ambassadör Glenn Hysén är för många ett välkänt ansikte och en sån go gubbe är tryggheten själv.

Support och kundtjänst

Du kan enkelt ta kontakt med kundtjänsten, det svarar fort och du får precis den hjälp som efterfrågas. Livechatten har öppet dygnet runt och den genomsnittliga svarstiden brukar vara på 2.5 minuter. Det är det snabbaste och effektivaste sättet att få hjälp på. Skulle du vilja ta det per telefon kan du alltid ringa till Unibet, det är kostnadsfritt och de svarar direkt. Du kan även mejla och på så sätt kontakta supporten.

Avslutningsvis

En trevlig och mycket bra kundtjänst sammanslaget med en grym bettingsajt. Ja det är svårslaget. Du har allt du behöver för att få en lyckad spelupplevelse och lite till hos Unibet. Det passar alla typer av spelare, med alla storlekar på plånboken. Lycka till!