Unibet

Unibet är ett av Europas största spelleverantör med över 10 miljoner registrerade kunder över hela världen. Du har säkert sett deras charmiga reklamer i samband med sportevent på teven. Mottot som anammas “Av spelare för spelare” är något som många svenskar idag känner till. Detta är ett spelbolag som du kan känna dig trygg hos när du spelar. De erbjuder sporter från alla världens hörn och massvis med typer av olika spel.

200% upp till 1000 kronor i välkomstbonus

När du gör din första insättning hos Unibet kan du tal del av deras välkomstbonus. Du får alltså 200% upp till 1000 kronor. Säg att du sätter in 200 kronor, då får du en bonus på 400 kronor och totalt 600 kronor att spela för. Så för att få ut maxbonusen krävs det en insättning på 500 kronor.

När man tar del av en bonus tillkommer det givetvis regler och omsättningskrav man måste hålla sig efter. Bryter man mot dessa riskerar man att bli av med sin bonus och eventuella vinster. Här nedan kan du läsa mer om dessa.

  • För att få din bonus måste du göra en anmälan till erbjudandet och sedan göra en insättning på minst 100 kronor.
  • Du måste omsätta bonusen minst 5 gånger innan du kan göra ett uttag.
  • Oddset måste vara 1.4 eller högre för att räknas mot omsättningskravet.
  • Du kan även få upp till 50 gratissnurr i deras casino om du tar del av detta erbjudandet.

Fördelar med Unibet

Unibet är ett av de ledande spelbolagen i Europa. Det betyder att de måste göra något riktigt bra för att behålla så många kunder som de gör. Med ett stort utbud av olika sporter och alltid bra odds är det inte så konstigt att de är så framgångsrika.

Det är en trygghet och du vet alltid att dina uppgifter kommer vara i säkra händer. En tredje part skulle aldrig få ta del av någon information som du lämnar till Unibet.

Deras ambassadör Glenn Hysén är för många ett välkänt ansikte och en sån go gubbe är tryggheten själv.

Support och kundtjänst

Du kan enkelt ta kontakt med kundtjänsten, det svarar fort och du får precis den hjälp som efterfrågas. Livechatten har öppet dygnet runt och den genomsnittliga svarstiden brukar vara på 2.5 minuter. Det är det snabbaste och effektivaste sättet att få hjälp på. Skulle du vilja ta det per telefon kan du alltid ringa till Unibet, det är kostnadsfritt och de svarar direkt. Du kan även mejla och på så sätt kontakta supporten.

Avslutningsvis

En trevlig och mycket bra kundtjänst sammanslaget med en grym bettingsajt. Ja det är svårslaget. Du har allt du behöver för att få en lyckad spelupplevelse och lite till hos Unibet. Det passar alla typer av spelare, med alla storlekar på plånboken. Lycka till!